Signavio Process Editor Versie 8.6.0 (SaaS & On-Premise) is nu beschikbaar

Signavio Process Editor Versie 8.6.0 (SaaS & On-Premise) biedt verbeteringen voor SAP Solution Manager integratie en de BPM Collaboration Portal.

SAP Solution Manager Integration

SAP Solution Manager wordt steeds verder ontwikkeld en verbeterd. De gebruiker hoeft geen lid meer zijn van de administrators groep om een synchronisatie uit te voeren. Binnen elke groep kunnen gebruikers aangewezen worden die de synchronisatie mogen uitvoeren.

BPM Collaboration Portal

Ook de functionaliteiten van de BPM Collaboration Portal worden bijgewerkt in deze release. Diagrammen, bestanden, mappen, woordenboek entries en woordenboek categorieën worden nu in de zoekresultaten opgenomen.

Andere verbeteringen

U kunt nu iedere collega nu via e-mail uitnodigen om diagrammen in de Collaboration portal te bekijken. De installatie van een client certificate is benodigd om toegang tot BPM Collaboration Portal te krijgen (in Saas editie). Het volledige overzicht van alle verandering en aanpassingen van deze laatste release kunt u zoals gebruikelijk in ‘release notes’ van Signavio vinden.

Signavio Process Editor Versie 8.6.0 verbeteringen

Samenvatting nieuwe en verbeterde functionaliteiten

De Signavio Process Editor Versie 8.6.0 kent onderstaande vernieuwde en vebeterde functionaliteit. Meer details zijn te vinden in de release notes.

  • SAP Solution Manager Integration: De gebruiker hoeft geen lid meer zijn van de administrators groep om een synchronisatie uit te voeren. Binnen elke groep kunnen er gebruikers aangewezen worden die de synchronisatie mogen uitvoeren
  • Diagrammen, bestanden, mappen, woordenboek entries en woordenboek categorieën worden nu in de zoekresultaten opgenomen.
  • In de Signavio Explorer kan iedereen per e-mail uitgenodigd worden om diagrammen in de Collaboration portal te bekijken. In de SaaS editie is de installatie van een client certificate benodigd om toegang tot BPM Collaboration Portal te krijgen.
  • Bij ‘advanced search’ kunnen de gebruikers nu ook zoeken op publicatie datum van een diagram of een document.

Probeer Signavio Gratis

Reacties

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.