Visual Paradigm productlijn geheel herzien

Visual Paradigm Ltd. heeft recent versie 13 van de populaire modelleringstool gelanceerd. Tegelijk met deze nieuwe versie van de Visual Paradigm modelleringstool is ook een nieuwe opzet van de productlijn (Visual Paradigm en Teamwork server) bekend gemaakt.
De nieuwe opzet van de Visual Paradigm productlijn moet duidelijk maken dat Visual Paradigm over de hele breedte van de organisatie ingezet kan worden. Als modelleringstool voor UML en BPMN, maar ook voor Enterprise Architectuur.

Visual Paradigm productlijn

Voorheen was Visual Paradigm beschikbaar in vier verschillende edities. Van Modeler Edition tot en met Enterprise Edition. Dit aantal edities wordt nu teruggebracht. Onderstaand overzicht toont de wijzigingen.

Visual Paradigm Edities
Oude edities Nieuwe edities vanaf versie 13
Visual Paradigm Enterprise Edition ArchiMetric
Visual Paradigm Professional Edition Visual Paradigm
Visual Paradigm Standard Edition Niet meer beschikbaar
Visual Paradigm Modeler Edition Visual Paradigm Modeler

 

Teamwork Server edities

Teamwork server was beschikbaar in twee edities, basic en corporate. De basic editie komt te vervallen.

Teamwork Server Edities
Oude edities Nieuwe edities vanaf versie 13
Teamwork Server Corporate Edition Teamwork Server
Teamwork Server Basic Edition Niet meer beschikbaar

 

Visual Paradigm productlijn voor bestaande klanten

Beschikt u momenteel over licenties die uitgefaseerd worden, dan kunt u upgraden naar een nieuwe versie maar dit is niet verplicht. Visual Paradigm blijft voorlopig edities ondersteunen die vanaf versie 13 uitgefaseerd worden.
In sommige gevallen kunt u echter wel gebruik maken van een voordelige upgrade mogelijkheid. Bij twijfel is het verstandig om contact op te nemen met Intermedio, zodat we kunnen zien wat in uw situatie de beste mogelijkheid is.

 

Visual Paradigm

Visual Paradigm is een platformonafhankelijke modelleringstool voor enterprise architectuur. Visual Paradigm helpt bij het in kaart brengen en afstemmen van bedrijfsstrategie, bedrijfsdoelen en informatiesystemen met behulp van erkende standaarden als ArchiMate 2.0, Zachman Framework, Business Motivation Model (BMM), decision tables en nog veel meer.

Als echte tool voor enterprise architectuur biedt Visual Paradigm uiteraard ook ondersteuning voor BPMN, UML, SysML, ERD, Mindmapping, etc. Met Visual Paradigm bent u in staat om de verschillende domeinen binnen uw organisatie naadloos en probleemloos te integreren.

Reacties

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.