6 mei: Training Slim Modelleren met Patterns voor BPMN

Modelleer je bedrijfsprocessen in BPMN en wil je dat efficiënter en sneller kunnen doen? Ontdek de kracht van patterns – een slimme manier om processen te modelleren met nadruk op kwaliteit en efficiency.

Waarom modelleren met patterns?

Door te modelleren met patterns profiteert de gehele organisatie van gestandaardiseerd procesontwerp. De terugkerende onderdelen van een proces hoeven slechts éénmalig gemodelleerd te worden. Hierdoor modelleer je sneller en is de kans op fouten aanzienlijk kleiner. Door gebruik te maken van patterns in modellen kun je specifieke onderdelen van een model eenvoudig hergebruiken.

De kwaliteit van de patterns gaat continue vooruit omdat patterns formeel vastgesteld worden en over een eigen beheercyclus beschikken. Wanneer een pattern wordt verbeterd, wordt deze verbetering automatisch doorgevoerd in alle modellen die gebruik maken van dit pattern. Dit verhoogt de kwaliteit van procesmodellen: alle aanpassingen worden direct integraal toegepast.

Leren slim modelleren met patterns voor BPMN

we-love-bpmn-patternsDe training Modelleren met patterns voor BPMN leer je betere modellen met minder fouten te ontwerpen tegen aanzienlijk lagere kosten. Je leert waaraan goede modellen moeten voldoen en maakt vooral kennis met de kracht van patterns om logische en efficiënt toepasbare modellen te maken.
Daarnaast leer je hoe patterns gedefinieerd en gebruikt worden en waaraan een systeem moet voldoen waarmee patterns eenvoudig beheerd kunnen worden.
Deze training is zeer praktijk gericht: je oefent met praktische cases en doet concrete kennis op die je direct binnen je eigen werkomgeving in kunt zetten.

Aankomende training Modelleren met patterns voor BPMN

Op 6 mei 2016 wordt de training ‘Modelleren met patterns voor BPMN’ gegeven in Rotterdam.

Leerdoelen Modelleren met patterns

  • U begrijpt waaraan goede modellen moeten voldoen.
  • U kunt benoemen hoe patterns het proces van modelleren verbeteren.
  • U leert patterns ontwerpen en gebruiken in modellen.
  • U kunt bijdragen aan het verminderen van fouten door het correct toepassen van patterns.
  • U heeft inzicht in de werking van patterns.
  • U kunt een aandeel leveren aan een efficiëntere organisatie door patterns consequent en correct te beschrijven en toe te passen.
  • U bent in staat een werkbaar systeem in te richten om patterns voor BPMN te beheren.

Direct informatie aanvragen

Reacties

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*