Leer duidelijke en doeltreffende procesmodellen creëren in BPMN die begrijpelijk zijn voor zowel business als IT!

Business Process Model and Notation (BPMN) is de universele taal die het mogelijk maakt om uw bedrijfsprocessen te ontwerpen en inzichtelijk te maken voor alle betrokken partijen. U kunt één van de weinige professionals worden die de taal van succesvolle verandering spreekt.

Dankzij deze cursus “Introductie Procesontwerp met BPMN 2” gaat u op een andere manier naar de processen binnen uw bedrijf of organisatie kijken. Na de training kunt u processen verbeteren en efficiënter laten verlopen. Ook zult u leren fouten die veel tijd kosten en niets opleveren uit het proces te halen. Met BPMN kunt u bedrijfsprocessen eenvoudig visueel weergeven waardoor u meer controle krijgt. Wanneer u gaat werken met BPMN wordt uw bedrijf, organisatie of afdeling efficiënter en slagvaardiger.

In deze BPMN cursus leert u de fundamenten van BPMN 2 en maakt u kennis met de voordelen en mogelijkheden van modelleren met BPMN. De nadruk ligt op de praktische toepassing van BPMN. Er wordt gewerkt met vele voorbeelden en uitdagende cases. U bent van harte uitgenodigd om ook eigen vragen en cases in te brengen in de training zodat u na afloop direct aan de slag kunt om uw eigen organisatie te verbeteren!

module Materialen

Video, leesmaterialen, software, games en klassikale les.

module Content

Hoofdstukken Status
Categoriën: Geen categorie