Intermedio is partner van toonaangevende leveranciers op het gebied van modelleringstools en verzorgt onder andere advies en opleidingen op maat voor deze producten.

Wij helpen onze klanten hun organisatie beter te begrijpen en behoeftes te vertalen naar hoogstaande oplossingen met software die beschikt over geweldige functionaliteit en die heel toegankelijk is.

Visual Paradigm modelleringstools

modelleringstoolsVisual Paradigm International heeft als missie organisaties in staat te stellen sneller, beter en goedkoper kwaliteitssoftware te ontwikkelen en organisaties te modelleren. De Visual Paradigm modelleringstools maken dit mogelijk door verschillende disciplines binnen de organisatie naadloos met elkaar te verbinden.

De modelleringstools van Visual Paradigm zijn wereldwijd in gebruikt bij verschillende organisaties. Meer dan 70% van de Fortune 500 bedrijven vertrouwt op Visual Paradigm. De tools van Visual Paradigm zijn platform onafhankelijk, volledig objectgeoriënteerd en voorzien van flat design. Dit zorgt voor flexibele interactie en maakt modelleren makkelijk.

Mede als Visual Paradigm biedt Intermedio advies en opleidingen over implementatie en gebruik van Visual Paradigm. Wij helpen onze klanten controle te krijgen over hun organisatie en veranderingen succesvol door te voeren.

Lees meer over Visual Paradigm software of neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van Visual Paradigm voor uw organisatie.

Sparx System modelleringstools

modelleringstoolsSparx Systems wil business en IT gebruikers in software en systeemontwikkeling voorzien in hun steeds groeiende behoeftes door levering van productieve, betaalbare en gebruiksvriendelijke modelleringstools en doorlopende ondersteuning daarvoor.

De basis gedachte van Sparx Systems is dat een complete design- en modelleringstool gebruikt moet kunnen worden tijdens de hele lifecycle van software ontwikkeling. Lifecycle software moet net zo dynamisch en modern zijn als de systemen die ermee ontworpen en onderhouden worden. Deze uitgangspunten zijn ook terug te zien in de licentiestructuur van Sparx Systems.

Enterprise Architect, de modelleringstool van Sparx Systems, is een van de belangrijkste wereldwijd gebruikte toepassingen voor Enterprise Architectuur. Enterprise Architect wordt gebruikt zowel door grote vooraanstaande multinationals als ook bij kleinere bedrijven en consultants. Deze Windows applicatie staat bekend voor de uitstekende integratie van de verschillende stappen binnen ontwikkelingslifecycle en de ondersteuning van verschillende businessgerelateerde modelleringstalen, zoals UML en BPMN.

Intermedio, mede als Sparx Systems Partner, biedt advies en opleiding over implementatie en gebruik van Enterprise Architect. We helpen onze klanten beter grip te krijgen op de organisatie en verbeteringen effectief door te voeren.

Lees meer over Enterprise Architect software of neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van Enterprise Architect voor uw organisatie.

Signavio modelleringstools

signavio-partnerSignavio is een vooraanstaande provider van webgebaseerde software oplossingen voor projectmatig procesmanagement. Signavio helpt organisaties om optimalisatie te realiseren en te excelleren op operationeel en technisch vlak.

Signavio Process Manager is geschikt voor professioneel procesontwerp, proces analyse en simulatie, als ook voor kostenberekeningen en risicomanagement. Dit is een Saas BPM oplossing vol technische innovaties: van de mogelijkheid om de richtlijnen voor modelleren aan te passen tot makkelijke integratie van EA (Enterprise Architectuur). Deze software oplossing ondersteunt BPMN 2.0 en is ideaal voor projecten waarbij samenwerking tussen verschillende deelnemers wordt vereist. Signavio Process Manager is geschikt voor iedereen die zich bezig houdt met business process design en analyse, zowel beginners als experts. De gebruikers profiteren van makkelijk te gebruiken functionaliteiten zoals de simulatie module, Signavio QuickModel en iOS App.

Signavio Process Manager is gebaseerd op de laatste technologische ontwikkelingen en brengt alle processen binnen de organisatie in kaart. Daarnaast helpt deze tool de juiste beslissingen te nemen en de performance te verbeteren. Met beide versies van Signavio (cloud-based en on-premise) is het mogelijk om binnen een organisatie met verschillende partijen samen aan procesmanagement en procesoptimalisatie te werken.

Mede als Signavio Partner biedt Intermedio advies en opleiding over implementatie en gebruik van Signavio Process Manager. We helpen onze klanten om meer grip te krijgen op de organisatie en proactief verbeteringen door te voeren.

Lees meer over Signavio Process Editor of neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van Signavio voor uw organisatie.

Bizagi Modelleringstools

Bizagi-PartnerBizagi is door Gartner en Forrester erkend als toonaangevend op het gebied van Intelligent Process Automation. Het Bizagi platform stelt mensen in staat om de digital transformation te realiseren.

Bizagi Modeler Services is een professionele oplossing voor proces modellering, procesanalyse, simulatie en samenwerking. Deze innovatieve oplossing gericht op samenbrengen en samenwerken voldoet aan de BPMN 2 standaard en is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde gebruiker.

Het Bizagi Automation Platform bouwt voort op Modeler Services en ondersteund ook procesautomatisering, Robotic Process Automation (RPA) en Artificial Intelligence (AI).

Intermedio, mede als Bizagi Partner, biedt advies en opleiding over implementatie en gebruik van Bizagi producten. We helpen onze klanten beter grip te krijgen op hun organisatie en verbeteringen effectief door te voeren.

Neem contact op om te ontdekken wat Bizagi voor uw organisatie kan betekenen.