Snel acties uitvoeren met de Action Bar in Visual Paradigm

Veel voorkomende en belangrijke werkzaamheden zijn in Visual Paradigm terug te vinden in de Action Bar.

acties uitvoeren met de Action Bar

Snel en handig acties uitvoeren met de Action Bar

U kunt snel relevante acties uitvoeren met de Action Bar die altijd binnen handbereik is wanneer u aan het werk bent in Visual Paradigm. Snel documentatie genereren of een simulatie maken, met twee klikken kunt u aan de slag.

Visual Paradigm Nieuwsbrief

Intermedio verstuurt iedere twee weken de gratis Visual Paradigm Nieuwsbrief met Nieuws en gebruikerstips voor professionals die met deze software werken. Schrijf u ook in en profiteer als eerste van nieuwe updates en bekijk videos direct in HD. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het toezenden van de nieuwsbrief.

[wysija_form id=”2″]

Reacties

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.