Klaar voor de Enterprise

Visual Paradigm staat er om bekend software van een zeer hoge kwaliteit te leveren. In het verleden was de performance echter nog wel eens een probleem. Zeker bij het bewerken van grote projecten.
Met de komst van versie 10 voor alle toepassingen is dit probleem definitief uit de wereld. De performance van Visual Paradigm Agilian, Logician en VP-UML is zeer goed en geschikt voor toepassing binnen grote (Enterprise) productie omgevingen. Ook het verwerken van grote en complexe projecten is geen enkel probleem meer.

Extra Snelheid

Toch kan het voor specifieke omstandigheden zo zijn dat er behoefte bestaat aan wat extra snelheid. Visual Paradigm producten zijn op alle niveaus uitgebreid aan te passen aan de gebruikers wensen. Zo ook op het gebied van snelheid. Door het aanpassen van de maximum memory setting kan nog net dat beetje extra gerealiseerd worden. De video op deze pagina legt uit hoe het werkt.

Kennis maken met Visual Paradigm

Wilt u kennis maken met de producten van Visual Paradigm, vraag dan een gratis demonstratie versie aan. We sturen deze graag naar u op als cd, usb of downloadbare image.

Vraag hier uw demonstratie versie aan.