Visual Paradigm portfolio herzien

visual paradigm portfolioVisual Paradigm, leverancier van producten als Agilian, Logizian, Teamwork en VP-UML heeft een belangrijke strategische wijziging doorgevoerd in het portfolio om gebruikers meer duidelijkheid te bieden en de licentiestructuur eenvoudiger te maken.


De producten Agilian (Enterprise Architecture), VP-UML (UML gebaseerde modelleer software) en Logizian (BPMN software) worden samengevoegd tot één product: Visual Paradigm.

Licentie structuur

Naast het samenvoegen van het portfolio is ook de licentie structuur aangepast. Het is nog steeds mogelijk om de standaard licentie af te nemen, maar het is nu ook mogelijk om een maandelijks abonnement af te nemen.

Huisstijl

Tegelijk met deze herstructurering van het portfolio en de aanpassing van de licenties heeft Visual Paradigm een nieuwe huisstijl doorgevoerd om de herkenbaarheid en toegankelijkheid te verhogen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over Visual Paradigm en de mogelijkheden voor uw organisatie, neem dan contact op met Intermedio Information Technology, Visual Paradigm Partner voor Nederland, België, Duitsland en Luxemburg.

Reacties

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.